About/Contact

About/Contact

Jeg er født og opvokset i Sønderborg. Efter at jeg var færdig med folkeskolen tog jeg et år på Frøslevlejrens efterskole, hvor jeg var på filmlinjen som jeg syntes var rigtig interessant.

Herefter tog jeg HTX med kommunikation og IT, hvor jeg blev fanget af kommunikation/IT faget og dets elementer i praksis. På tredje år af HTX, tog jeg et 3 måneders tegnekursus. Efter at jeg bestod HTX tog jeg et år på Sønderborg kunstskole, hvor jeg blev optaget på talentholdet.

På kunstskolen fik jeg prøvet en masse forskellige ting og eksperimenterede med mange forskellige udtryksformer, det var her 3D begyndte at fange mine interesse og det ledte til at jeg kom til 3D College. Nu sidder jeg og gerne vil arbejde med både 3D og Web, begge dele interessere mig da jeg elsker at skabe ting, se udvikling i mine projekter og se mine ting blive brugt. Dog har Web delen nu overtaget 3D og jeg er begyndt at interessere mig meget mere for det, specielt da det er sjovt at arvejde med.

Dog skulle jeg også have undervisning i Web på 3D College, dette begyndte at fange min interesse, jeg følte jeg havde nogenlunde styr på det og følte at det var sjovt at arbejde med. Web har fuldstændig fanget min interesse og det er det jeg gerne vil ud og arbejde med.

 

Email: Nicolai[a]N-P.dk

 

Grab a 2D version of my CV here


Im currently experienced in these programs and softwares

Web-integrator


Visual Studio

SQL Manager

3D production


Substance Painter

3DS MAX

Vray

Unity

Substance Designer

RealFlow

ZBrush